logan scoala soferi iasi amigo art categoria B, BE, atestat taxi Iasi, scoala Iasi

Dacia Logan - Școala de șoferi Iași Categoria B

De ce să alegi Dacia Logan la școala de șoferi Amigo Art Iași (școala auto Iași )?

De ce nu? In primul rand le-a purtat noroc atator elevi care au devenit soferi si care au invatat arta conducerii pe aceasta masina si apoi pentru ca este o masina clasica, comoda, Diesel (si aici ne gandim la toate avantajele masinilor pe motorina).

Sunt multe legende legate de examenul practic…nu le dati crezare!!! Nimeni nu vrea performanta dupa 15 sedinte de conducere. Este si motivul pentru care timp de 1 an dupa obtinerea permisului veti purta “bulina” incepatorului. Cu totii facem greseli, chiar si soferii cu mii de kilometri. De aceea trebuie sa inteleaga toti elevii ca pentru a promova trebuie doar sa fie stapani pe ei, pe masina si sa cunoasca la perfectie regulile de circulatie.

Succes tuturor!

Detalii perioada școlarizare Categoria B - Școala de șoferi Iași Amigo Art:

  • Perioada de scolarizare la scoala de soferi (școala auto) este de minim 4 saptamani pana la maxim 6 luni. In acest interval are loc instruirea dumneavoastra teoretica si practica.
  • La sfarsitul orelor de pregatire teoretica (legislatie, prim ajutor, conducere preventiva si ecologica) urmeaza cele 30 ore de conducere, nu inainte insa de a promova un chestionar (din 26 de intrebari, trebuie sa raspundeti corect la minim 22).
  • Cele 30 ore de legislatie sunt grupate in 15 sedinte (fiecare sedinta are 100 minute). La sfarsitul lor, sunteti gata pentru examenul cu Politia! Prima parte a examenului este proba teoretica, cea de-a doua fiind proba finala, cea practica, in care deja nu mai sunteti elev, ci un viitor sofer.

Alte cursuri școala auto Iași Amigo Art ( școala de șoferi ):

Înscriere