mercedes scoala soferi iasi amigo art

Mercedes - Școala de șoferi Iași categoria B

Pentru voi toti, cei care intelegeti viitorul, va oferim posibilitatea de a face orele de instruire practica pe un frumos si elegant Mercedes cu cutie automata. In Germania de exemplu sunt o raritate cei care mai conduc masini cu cutii de viteza manuala.

De ce ati opta pentru cutie automata si nu manuala? Avantajele sunt nenumarate, atat de multe si de evidente incat este inutil sa le mai mentionam.

Dar Mercedesul nostru nu este o simpla masina cu cutie automata. Ea este adaptata pentru toate tipurile de probleme locomotorii. Nu este un vis obtinerea permisului pentru cei care stau in scaun cu rotile, pentru cei care nu-si pot folosi unul sau ambele picioare.

Suntem singura scoala de soferi din Iasi care are o astfel de masina adaptata!

Detalii perioada școlarizare Categoria B - Școala de șoferi Iași Amigo Art

  • Perioada de scolarizare la scoala de soferi este de minim 4 saptamani pana la maxim 6 luni. In acest interval are loc instruirea dumneavoastra teoretica si practica.
  • La sfarsitul orelor de pregatire teoretica (legislatie, prim ajutor, conducere preventiva si ecologica) urmeaza cele 30 ore de conducere, nu inainte insa de a promova un chestionar (din 26 de intrebari, trebuie sa raspundeti corect la minim 22).
  • Cele 30 ore de legislatie sunt grupate in 15 sedinte (fiecare sedinta are 100 minute). La sfarsitul lor, sunteti gata pentru examenul cu Politia! Prima parte a examenului este proba teoretica, cea de-a doua fiind proba finala, cea practica, in care deja nu mai sunteti elev, ci un viitor sofer.

Alte cursuri școala auto Iași Amigo Art ( școala de șoferi ):

Înscriere