scoala soferi iasi mini cooper amigo art

Mini Cooper - Școala de șoferi Iași categoria B

De ce să alegi Mini Cooper la școala de șoferi Amigo Art Iași ?

De ce nu? Este benzina, dar acest fapt nu reprezinta un dezvantaj. Mini Cooper-ul este definitia elegantei, a finetii, o masina puternica si delicata in acelasi timp, o felina silentioasa si indrazneata.

Mini Cooper-ul este o masina pentru adevaratii cunoscatori!

Sunt multe legende legate de examenul practic…nu le dati crezare!!! Nimeni nu vrea performanta dupa 15 sedinte de conducere. Este si motivul pentru care timp de 1 an dupa obtinerea permisului veti purta “bulina” incepatorului. Cu totii facem greseli, chiar si soferii cu mii de kilometri. De aceea trebuie sa inteleaga toti elevii ca pentru a promova trebuie doar sa fie stapani pe ei, pe masina si sa cunoasca la perfectie regulile de circulatie.

Succes tuturor!

Detalii perioada școlarizare Categoria B - Școala de șoferi Iași Amigo Art

  • Perioada de scolarizare la scoala de soferi este de minim 4 saptamani pana la maxim 6 luni. In acest interval are loc instruirea dumneavoastra teoretica si practica.
  • La sfarsitul orelor de pregatire teoretica (legislatie, prim ajutor, conducere preventiva si ecologica) urmeaza cele 30 ore de conducere, nu inainte insa de a promova un chestionar (din 26 de intrebari, trebuie sa raspundeti corect la minim 22).
  • Cele 30 ore de legislatie sunt grupate in 15 sedinte (fiecare sedinta are 100 minute). La sfarsitul lor, sunteti gata pentru examenul cu Politia! Prima parte a examenului este proba teoretica, cea de-a doua fiind proba finala, cea practica, in care deja nu mai sunteti elev, ci un viitor sofer.

Alte cursuri școala auto Iași Amigo Art ( școala de șoferi ):

Înscriere